Познатиот пејач претепан на панаѓур, се појави и видео кое покажува кој е виновен

Инцидентот на панаѓурот по што е нападнат Ера Ојданиќ, предизвика огромно внимание, а сега се појави и првата снимка од тепачката.

На првиот дел од видеото се гледа расправа и како неколку момчиња го опколуваат Ера…

…Додека на другиот дел од снимката Ојданиќ, кому целата облека му е искината, се расправа со три момчиња и се колне во децата дека парите, кои очигледно се причина за кавгата, се негови:

(Telegraf.rs/izvor: Informer.rs)

Loading...