Премиерот Зоран Заев го посети Крушево и ја искористи приликата да запали свеќа на гробот на Тоше Проески

540
1

Премиерот на Македонија, Зоран Заев ја искористи својата посета во Крушево да го посети и гробот на музичката звезда, Тоше Проески и да запали свеќа на нашата музичка икона.