Путин се воодушеви од Меланија – Не го тргна погледот од неа, па сите се прашуваа за што разговараат?

На самиотот во Хамбург, американскиот претседател Доналд Трамп ја повел и својата поубава половина која се појавила во преубав бел фустан со реси во стилот на 20-титие години и ги засени сите присутни, а посебно го привлекла вниманието на рускиот претседател Владимир Путин.

Состанокот меѓу Путин и Трамп организиран е да трае половина час, но разговорот се оддолжил на 2 часа и 16 минути.

Путин дел од тоа време одвоил да го посвети на првата дама на САД, а темите кои ги говореле се уште не се познати на јавноста, но очигледно проработела во нив словенската крв.

Loading...