Роналдо се избања во фонтаната на плоштад (3 фотки)

15192
1

Жешкото време во Скопје го натера Роналдо да влезе во фонтаната „Воин на коњ“ и малку да се разлади 🙂

* Веста е измислена и фотките се монтажа со цел да ве насмеат.