Се запалија два автобуса во Гостивар

631
1

На 09.08.2017 година, во 04,45 часот, во Гостивар во населбата Млаки од засега непознати причини настанал пожар на два автобуси (еден со регистарски таблички со македонска нацинална ознака, а еден со швајцарска национална ознака). Пожарот е локализиран од страна на Противпожарна единица Гостивар. Увид на лице место ќе изврши екипа од Полициска станица Гостивар.