vesti24.mk
Uncategorized

ШОКАТНА СНИМКА ОД 2015 ГО РАЗБРАНУВА СВЕТОТ И ОТКРИВА СЕ : Корона вирусот создаден од кинеските научници во научната лабараторија во Кина

Еден прилог ја разбранува европската јавност, посебно во Италија. До таму отиде разбранувањето што коментираат сите, и пратеници, партии, министри и Премиерот на Италија.

Всушност се работи за научен прилог кој е снимен и објавен 2015 година, 16.11.2015 година, пред четири и пол години, на РАИ 3 како научна емисија на Леонардо. Тоа е прилог од медицината и покажува како кинезите прават еден експеримент , но тогаш никој не обрнал  внимание за што всушност се работи, и дека тој прилог се однесува на смртоносниот вирус КОРОНА, кој е произведен од страна на кинеските научници, во кинеска научна лабораторија и дека се знаело дека тој вирус е биолошко оружје. Знаеле и Американците кои остро реагирале кон Кина за да се спречи било какво понатамашно експериментирање…

Сега ќе го погледнете прилогот, оригинално ќе слушнете како изгледаше тогаш прилогот без ниаква интерпетрација, ќе го слушнете преводот на српски и 2 минути од тој прилог објавен од 16.11.2015 година на Италијанскиот канал РАИ 3

Related posts