Со голи раце извлекол морско куче од море, а тогаш сторил неверојатно нешто (видео)

Овој човек го поминувал денот рибарејќи со пријателите, а тогаш забележале морско куче во неволја.

По кратко набљудување сфатиле дека ја гризнал јадицата и знаеле дека мора брзо да реагираат за да му го спасат животот.

Тоа што следеше покажува вистински херои во акција.

Loading...