СОНОТ СТАНА РЕАЛНОСТ: Еве кој го доби дресот на Роналдо (ФОТО)

14097
1

Младото момче од Скопје, Мартин Силјановски, го доби најголемиот подарок на кој што можеше да се надева – дресот на Кристијано Роналдо.

Неговиот сон стана реалност.