Студентка по физика се спремила за препишивање.(ФОТО)

440
young beautiful woman studying lesson in the lecture hall, worried expressive portrait with vivid bright colors
1

Тестовите значат многу стрес посебно ако не сте учеле.

Студентката се спремила за препишување.

Таа ги залепила формулите под ноктите кои ќе и бидат потребни за да го положи тестот.

Коментарите се поделени во врска со начинот на кој оваа студентка се решила да го положи испитот.

Некои го фалат нејзиниот начин на препишување додека други ја прашуваат кога имала толку време за да ги напише и залепи формулите под ноктите зошто не го искористила времето за да ги научи истите формули.