СВЕТСКО, А НАШЕ: Симеон Коруноски со нов cover светскиот хит „Photograph“ од Ed Sheeran

Младиот македонски музички талент Симеон Коруноски со нов cover овој пат од светскиот хит „Photograph“ од Ed Sheeran.
Погледнете како изгледа тоа:

Гледајте го во HD ^_^

Posted by Simeon Korunoski on Thursday, December 14, 2017

Loading...