Татјана Стојановска дома го прослави роденденот

2239
1

Татјана Стојановска го прослави роденденот во домашна атмосфера. Таа сподели семејна фотографија од  прославата на својот роденден. Во домашна атмосфера, со торта во форма на срце, со својот син и родителите, познатата презентерка ја дувна роденденската свеќичка.

извор:репортер.мк