Татко го фатил својот пријател како ја силува неговата ќерка – брутално го казнил во истиот момент

Џејсон Нулин од Мизури е 26-годишен маж, кој е обвинет за содомија и сексуално злоупотребување на едногодишно девојче кое го чувал.

Уасниот злочин се случил кога Џејсон ја чувал ќеркичката на својот другар, додека тој отишол во продавница.

За среќа, мајката на девојчето заборавила нешто, па се вратиле назад во домот и таму фатиле чудна ситуација.

Тие го фатиле Нулин како го фотографија меѓуножјето на бебето и ги допира гениталиите, а воедно и се самозадоволува. Бесниот татко веднаш почнал да го тепа Нулин, а мајката веднаш повикала полиција за нејзиниот сопруг да не изврши убиство.

извор:сителтв

Loading...