Тинејџерите-активисти кои се борат за ред во сообраќајот во Русија се сретнаа со еден ОПАСЕН ТЕПАЧ

2719
1

Движењето им се вика „Стоп хам“, што во превод значи „Запри го кретенот“. Методот им стана светски познат, а тоа е лепење огромен стикер што многу тешко се одлепува на шофершајбната на оној што не сака да се врати назад и снимање видео и објавување на интернет за сите да му се смеат.

извор:мотика