„ТВ 21“: Сообраќајна несреќа кај хотел Континентал со неколку луксузни возила (ФОТО)

Засега не се познати причините за сообраќајната незгода, ниту пак дали евентуални жртви и повредени лица.

Тешка сообраќајна несрека кај хотел „Континентал“ во правец кон Бит Базар во која учествувале неколку луксузни возила, меѓу кои БМВ, Мерцедес, објави Телевизија 21.

Засега не се познати причините за сообраќајната незгода, ниту пак дали евентуални жртви и повредени лица.

Loading...