Вака паркира „дипломат“ во центарот на Скопје – Фото

Честопати ќе кажеме ние на Балканот немаме сообраќајна култура, но очигледно ниту странците кога ќе дојдат во нашата земја. Доказ за тоа е оваа фотографија која е направена во центарот на Скопје, на една од најфреквентните улици, на место кое претставува пешачка зона.

извор:скопје24

Loading...