vesti24.mk

Tag : безделничење

ЗАБАВА

Безделничењето е корисно за мозокот ако го практикувате правилно

admin
Кога еден човек се занимава со хоби или спорт, на пр., многу е веројатно да почне да биде „измачуван“ од некакво бесспокојство. Честопати се поставува...