vesti24.mk

Tag : Биолошка закана

СВЕТ

Бил Гејтс предупреди: 30 милиони луѓе би можеле да умрат за само неколку месеци ако не се освестиме

Ferad Aruc
Бил Гејтс издал сериозно предупредување за смртоносната болест која би можела да убие повеќе од 30 милиони луѓе за само неколку месеци. Основачот на “Microsoft”...