vesti24.mk

Tag : Биолошка мајка

Uncategorized

Весна Петрушевска испрати моќна порака до биолошката мајка на своите посвоени деца, но и кон сите други!

admin
Весна Петрушевска испрати моќна порака до биолошката мајка на своите посвоени деца, но и кон сите други! Ова е начинот на кој се комуницира со...