vesti24.mk

Tag : биолошки татко

ЗАБАВА

Гинеколог во Холандија биолошки татко на најмалку 17 деца, без мајките да знаат за тоа

admin
Гинеколог во Холандија,кој сега е починат, со својата сперма вештачки оплодил жени кои сметале дека донаторот е анонимен, и со тоа станал биолошки татко на...