vesti24.mk

Tag : Биро за јавни набавки

МАКЕДОНИЈА

СЈО бара преведувач за плата од 100.000 денари месечно

Ferad Aruc
Специјалното јавно обвинителство преку Бирото за јавни набавки бара преведувач од македонски на англиски и обратно за кого предвидува плата од 1.200.000 денари годишно, односно,...