vesti24.mk

Tag : Благоја Грозданов

ВЕСТИ

Гроздановски од Комората на сметководители: 11.5% од вкупната финансиска помош отишла само за 10 компании, владата ги прекомплицира сите процедури, институциите крајно некоординирани

admin
Благоја Грозданов од Институтот за сметководители вечерва на Телевизија 24 со бројни критики кон владата за начинот на носење и предложените мерки за фирмите во...