vesti24.mk

Tag : Благојчо Горгиев

ВЕСТИ

Премиерот Заев му купи електричен скутер за лица со посебни потреби на Благојчо Георгиев- Брлок ( ГАЛЕРИЈА)

admin
Благојчо Горгиев Брлок го доби одамна ветениот скутер за инвалидни лица од премиерот Зоран Заев со што од сега па во иднина ќе може почесто...