vesti24.mk

Tag : Блека Куќа

СВЕТ

(ВИДЕО) Ова се некои од тајните на Белата Куќа за кои малкумина слушнале

Ferad Aruc
Во последните 226 години, Белата Куќа е неколкупати реновирана. Имено, овој објект крие големи тајни за кои малкумина слушнале, тајни соби, тајни тунели, специјално снабдување...