vesti24.mk

Tag : Блета

ЖИВОТ

Фото: Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар – таа денес жари и пали на светската сцена

Ferad Aruc
Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар. Таа е родена во Македонија во 1989 година и живеела тука до својата шеста година. Албанката...