vesti24.mk

Tag : Блиндираниот Мерцедес

МАКЕДОНИЈА

ВЛАДАТА ГО РАСТУРИЛА ОД ВОЗЕЊЕ „МЕРЦЕДЕСОТ“: За две години СДС поминале повеќе од 80.000 километри и драстично ја намалиле вредноста на блиндираниот „Мерцедес“

Ferad Aruc
Луксузниот „мерцедес“ кој го набави претходната влада за потребите на државата, официјално сега вреди 234.000 евра, објави ексклузивно ТВ 24 Вести, додавајќи дека вештачењето е...