vesti24.mk

Tag : блокирале сметки пред божиќ

МАКЕДОНИЈА

Извршителите блокирале сметки и пред Божиќ, законските измени се уште се чекаат

Ferad Aruc
Извршителите не одмарале ниту за празниците, се блокирале сметки и пред Божик – велат од иницијативата „Стоп за извршители“. Причина за зголемување на блокираните сметки...