vesti24.mk

Tag : блокирање вести

ВЕСТИ

Ако мислите дека има се помалку критика за власта, ова е причината за тоа

admin
Корисниците на Фејсбук, читателите на најчитаните македонски информативни портали, колумнистите и новинарите забележуваат дека, особено годинава а екстремно последниве месеци, е присутна цензура на интеренет...