vesti24.mk

Tag : блутут

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Андроид- Блутутот закана за кибер- безбедноста на корисникот

admin
Критична грешка во Блутутот за Андроид може на кибер-напаѓачите да им овозможи од блиско растојание да преземат контрола над туѓи уреди, и така да вршат...