vesti24.mk

Tag : Божиќна ѕвезда

ЗАБАВА

„Божиќната ѕвезда“ ќе го осветли небото на 21 декември, за првпат од средниот век

admin
Двете најголеми планети во нашиот Сончев систем се на пат да се „судрат“ во исклучително редок феномен, кој што не е виден од средниот век....
ЗАБАВА

Божиќна ѕвезда – украс за новогодишните и божиќните празници

admin
Голем број семејства за новогодишните и божиќните празници, освен со китење на елката, домот го украсуваат и со цвеќето божиќна ѕвезда, кое цвета во периодот...
ЗАБАВА

Покрај елката, овој украс треба да го има секој дом- легендите за Божиќната ѕвезда

admin
Покрај китење на елката, многу семејства домот го украсуваат и со цвеќето Божиќна ѕвезда, кое цвета во периодот околу Божиќ. Цветовите на Божиќната ѕвезда, всушност...
ЗАБАВА

Украс кој треба да го има секој дом- Ова се легендите за Божиќната ѕвезда

admin
Освен китење на елката многу семејства домот го украсуваат и со цвеќето Божиќна ѕвезда, кое цвета во периодот околу Божиќ. Цветовите на Божиќната ѕвезда, всушност...