vesti24.mk

Tag : Бозење со Македонски возачки дозволи

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА СВЕТ

Наскоро во Германија ќе се вози со македонски возачки дозволи

Ferad Aruc
Македонските државјани кои се на привремена работа во Германија и оние кои планираат да продолжат да живеат во оваа земја се во исчекување на конечно...