vesti24.mk

Tag : Болниот брат

ЖИВОТ

9 годишно девојче секое утро го носи болниот брат на грб во училиште (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Малата Жу покажува на дело што значи вистинска љубов помеѓу брат и сестра. Жу Дингшуанг, деветгодишно девојче од Гагнанан, град од југозападна Кина, животот веќе...