vesti24.mk

Tag : болно дете

ЗАБАВА

Меѓу луѓето дефинитивно има монструми: Ограбени родители на дете со неизлечива болест

admin
„Внатре има лекови , кои само нему му се важни. Нема уште долго да живее“ , така несреќните родители ги молат крадците, кои ги ограбиле...