vesti24.mk

Tag : Борба за нафтени полиња

СВЕТ

БОРБА ЗА НАФТЕНИ ПОЛИЊА: САД започна со напади против Сириската војска која се обидува да ги ослободи сопствените рафинерии!

Ferad Aruc
Последните акции на коалицијата на чело со САД во Сирија покажуваат дека целта на Вашингтон е завземање на имот кој и припаѓа на Сирија, соопштуваат...