vesti24.mk

Tag : борека федерација

ВЕСТИ

Прва тужба поради родова дискриминација во спортот во земјава

admin
Пред Основниот граѓански суд Скопје денеска треба да се одржи прво рочиште по тужбата против Боречката федерација по основ на „забрана на дискриминација врз основа...