vesti24.mk

Tag : Борис Змејковски

ВЕСТИ

Првиот генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ со поддршка за промената на Статутот на партијата

admin
Новите промени во статутот кои денес беа промовирани по ЦК на ВМРО-ДПМНЕ, според Борис Змејковски биле и повеќе од потребни. Тој е првиот генерален секретар...