vesti24.mk

Tag : брави

ЗАБАВА

ВИДЕО: Овој папагал има вистински талент, нема да верувате што може да направи

admin
Сопственикот на едно папагалче од Австралија е вистински среќник поради неговата снаодливост. Ова папагалче има способност да отклучува брави со клунот, а лесно отвора работи...