vesti24.mk

Tag : бракови

ВЕСТИ

Македонците се помалку стапуваат во брак- Се намалиле и разводите

admin
Намален е бројот на склучени, но и на разведен бракови, покажува статситиката. Минатата година се склучени 13.494 брака или 2,1 отсто помалку од 2017-та, а...