vesti24.mk

Tag : брала мома капини

Uncategorized

ВИДЕО: Откачени Јапонци ја пеат „Брала мома капини“

admin
Една до сега непозната јапонска група PYRAMIDOS, направи извонредна преработка на нашата добро позната „Брала мома капини.“ Видеото пред неколку месеци беше објавено на YouTube,...