vesti24.mk

Tag : Бранко Јаневски

ВЕСТИ

Тажна вест: Почина Бранко Јаневски, претседател на СДПМ

admin
На ден 28.08.2019 годин,  по кратко и тешко боледување почина претседателот на Социјалдемократска партија на Македонија, (СДПМ) Бранко Јаневски. Бранко Јаневски до крајот на својот живот...