vesti24.mk

Tag : Братислав Николиќ

БАЛКАН

Србите на отстрел – дали овој човек е следната мета во Косово?

Ferad Aruc
Стравични вести пристигнуваат од Косово! Само еден ден по убиството на Оливер Ивановиќ, косовските медиуми објавија дека уште еден српски политичар на Косово е во...