vesti24.mk

Tag : братучеди

ЗАБАВА

Братучедите ни се дар од семејството и големи пријатели кои не ги избираме

admin
Братучедите се луѓето во нашиот живот кои ни стануваат добри пријатели, а кои не ги бираме како останатите пријатели. Со нив, уште од детството се...
ЗАБАВА

Љубовта меѓу братучедите: Тие ни се пријатели кои ни доаѓаат како подарок од семејството

admin
Братучедите се луѓето во нашиот живот кои ни стануваат добри пријатели, а кои не ги бираме како останатите пријатели. Со нив, уште од детството се...