vesti24.mk

Tag : брачна двојка

ЗАБАВА СВЕТ

Смртта ја раздели најстарата брачна двојка во светот по 79 години

admin
Официјално најстарата брачна двојка во поновата историја на човештвото, се раздели по смртта на Хулио Цезар Мора Тапија на 110-годишна возраст во неговиот дом во...