vesti24.mk

Tag : Брачна Криза

СВЕТ

На Кина и недостасуваат 60 милиони жени: Млади невести вредат и до 70.000 долари

Ferad Aruc
Поради поголем број на мажи од жени во Кина, младите невести имаат астрономски цени, а општеството и економијата мора да се прилагодат на новонастанатата ситуација,...