vesti24.mk

Tag : Брајан Торнхил

ЖИВОТ

Татко го натерал својот 10-годишен син да трча кон училиштето по дождот: “Тоа се нарекува родителство”

Ferad Aruc
Татко го казнил својот син така што го натерал да трча кон училиштето по дождот, откако дознал дека 10-годишникот малтретирал други деца во училишниот автобус....