vesti24.mk

Tag : бременост на 40 год

Uncategorized

Дали е доцна да забремените по 40та?

admin
Старосната граница за забременување е драстично сменета. Порано било незамисливо жената да роди дете во четириесеттите, ама и во триесеттите години. И денеска на Балканот...