vesti24.mk

Tag : брис

ВЕСТИ

Отворање мобилен пункт во Свети Николе за земање брисеви за Ковид-19

admin
Мобилен пункт за земање брисеви за тестирање за Ковид-19 денеска ќе биде отворен во Свети Николе. Од Министерството за здравство соопштија дека Комисијата за заразни...