vesti24.mk

Tag : Британска веганска компанија

ЗАБАВА

Британска веганска компанија нуди 50.000 фунти за тримесечен пост

admin
Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци. Имено,...