vesti24.mk

Tag : британски сој

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Над 78.000 пријавени за вакцинирање во Македонија

admin
Со вакцинација и почитување на мерките за заштита ќе се сузбие пандемијата со Ковид-19, уверуваат здравствените власти. Вакцинацијата против Ковид-19 во земјава почна вчера во...