vesti24.mk

Tag : Бришење

ТЕХНОЛОГИЈА

Кога ги бришете фотoграфиите и податоците од смартфон – не сте избришале се

Ferad Aruc
Според најновата студија на чешката компанија „Аваст“, обичното бришење на фотографиите пред продажба на мобилниот телефон не е доволно за да се уништат податоците. Oбично...