vesti24.mk

Tag : Бродвеј

ВЕСТИ КУЛТУРА

Бродвејскиот мјузикл „Ени Јуниор“ предновогодишно во Филхармонија

admin
Мјузиклот „Ени Јуниор“, кој првпат беше изведен на сцената на Бродвеј во 1977 година, во преработка на македонски јазик, на 23 декември ќе биде одигран...